fejlec fooldal

kockakBölcsi-, ovikóstolókockak

Ovikóstoló 2-3 éves korú gyermekeknek

Úgy mint az oviban! - közösségbe szoktató programunk célja, hogy felkészítsük a gyermekedet a közösségi életre. Az Ovikóstoló csoportba várjuk azokat a gyermekeket, akik már elmúltak két évesek és hamarosan ( vagy kicsit később) óvodába fognak járni. A foglalkozások kis csoportban zajlanak és minden alkalommal háromféle tevékenységet végzünk a gyermekekkel. A program része egy mondókázós/éneklős rész, amely a beszédkészséget fejleszti, egy nagymozgásos tornafoglalkozás, amely a mozgásfejlődést segíti és végül egy kézműveskedős rész, pl. gyurmázás,színezés, ragasztás, amely a finommotorika fejlődését segíti.
A foglalkozások minden hónapban más-más tematikára épülnek és az egyes témák feldolgozásában összhangra törekszünk mind a tornás foglalkozáson, mind a kézműves foglalkozáson.
A program alkalmanként 3 óra. Az első alkalmakkor a szülői részvétel ajánlott, de természetesen van rá lehetőség, hogy a későbbiekben a gyermekek ezt a 3 órát már szülők nélkül töltsék nálunk.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges!

ár:
3000 Ft/alkalom
5 alkalmas bérlet/14 000 Ft (lejárható: 6 hét alatt)
10 alkalmas bérlet/25 000 Ft (lejárható: 2 hónap alatt) 

időpontok: hétfő, szerda, péntek 09:00-12:00-ig

jelentkezés: csopikejatektar@gmail.com vagy Androsits Anna: 0620/401-3101

Folyamatos csatlakozás lehetséges!

 

Bölcsikóstoló 1-2 éves korú gyermekeknek és szüleiknek

Közösségbe szoktató programunk célja, hogy segítsünk gyermekednek megismerkedni a közösségi élettel. Elsősorban olyan kisgyermekeknek és szüleiknek ajánljuk, akik környezetében kevés lehetőség van más gyermekek társaságában lenni, sok időt vagy kizárólag felnőttek társaságában tölti minden idejét. Természetesen minden más kisgyermek számára is hasznos lehet, akik bölcsődébe fognak majd járni. A foglalkozás keretében fokozatosan ismerkednek meg a közösségi élet alapvető szabályaival, így majd könnyebben illeszkednek be a nagyobb közösségekbe is. A foglalkozás alkalmanként 2 óra, amely a szabad játékon kívül egy mondókázós részből és egy mozgásfejlesztő tornából tevődik össze. Szülői részvétel ajánlott.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges!

ár: 2000 Ft/alkalom

időpontok: kedden és csütörtökön 09:30-11:30-ig.

jelentkezés: csopikejatektar@gmail.com vagy Androsits Anna: 0620/401-3101

Folyamatos csatlakozás lehetséges!