fejlec fooldal

angyalkaSzakembereinkangyalka

Androsits Anna

AnnaAndrosits Anna vagyok háromgyermekes édesanya, francia nyelvtanár.
Az anyaság, a gyermekeimtől kapott rengeteg pozitív élmény és a tanítás öröme arra ösztönöztek, hogy keressem a lehetőséget, hogy mindkét hivatásomat egyidőben gyakorolhassam. Így született meg a gondolat, hogy létrehozzak egy olyan helyet, ahol gyermekek közelében lehetek. A gondolatot tett követte és immáron sógornőm segítségével létrehoztuk a
Csöpike Családi Játéktárunkat.

Őszintén reméljük, hogy Játéktárunk megnyeri az idelátogató családok tetszését és sok-sok felejthetetlen pillanatot fognak átélni nálunk, velünk.

 

Hajós Erika
művelődésszervező, meseíró

illemkataSok mindent kipróbáltam életem során, ám a gyerekek érkezésének köszönhetem, hogy végre azzal foglalkozhatok, amit szeretek, vagyis egyszerűen csak játszom!
Amikor első kislányom óvodás lett, sokat gondolkoztam, hogyan segíthetnék neki mindennapi problémáit leküzdeni. Ne legyen többé nyűg az öltözködés, a hajmosás, a rendrakás, egyszóval minden, amihez az óvodás korosztály szeret segítséget kérni, és néha mi szülők, úgy érezzük, hogy ezt túlságosan gyakran teszi. Mi más állhatna közelebb a gyermekhez ebben a korban, mint a mese? Így születtek hát meg, szépen sorban, Illem Kata meséi.

Bízom benne, hogy meséimmel Neked is segíthetek!

 

Feró Vilmos
karate edző

Feró Vilmos vagyok, 25 éve foglalkozom karatéval.
Harcművészként fontosnak tartom, hogy a mozgás mindennapi életünk részévé váljon és, hogy mindez szakszerű felügyelet
mellett történjék. Már egész fiatalon elkezdtem gyerekekkel foglalkozni, és tapasztalataim szerint ők a legfogékonyabbak, éppen ezért a mi feladatunk, és egyben felelősségünk is megmutatni nekik a helyes utat. Hogy mit adott nekem a harcművészet? Magabiztosságot az élet minden területén, egészséget, mércét, és nem utolsó sorban önismeretet.

 

Tóthné Csohány Katalin

Tóthné Csohány Katalin vagyok, angol és latin szakos tanárként a XVII. kerületben tanítottam hét évig általános iskolában és gimnáziumban.
2008. júniusa óta szervezem és vezetem a KIDS CLUB vidám angol nyelvi klubokat gyermekeknek Rákosmentén.
Pedagógusként és anyaként is tapasztaltam, hogy sok gyermek nem szeret nyelvet tanulni, nehéznek, sőt sok esetben reménytelennek érzi, hogy jó jegyet kapjon angolból az iskolában. Ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy hogyan segíthetnék nekik és hogyan érhetném el, hogy mosolyogjanak, ha az angolra gondolnak és a nyelvtudásuk is gyarapodjon, élővé váljon. Így találtam rá a KIDS CLUB módszerére, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket az egészen kicsiknél és a nagyobb ovisoknál és iskolásoknál is.  Elsődleges célom, hogy a gyermekek sikerélményektől boldogan, angol tudásukra büszkén vegyenek részt a foglalkozásokon, hiszen az öröm és a pozitív megerősítés elengedhetetlen feltétele egy idegen nyelv sikeres elsajátításának. Az angol nyelv beszédcentrikus és játékos tanítása mellett nem titkolt szándékom, hogy a gyermekek együtt játszva, egymásra figyelve egy igazi közösség tagjaiként éljék meg a KIDS CLUB foglalkozásokon töltött időt.

Szeretettel várom az Ön gyermekét is klubtagjaink közé!

 

Szilágyi Attila
edző

Szilágyi Attila vagyok, évek óta foglalkozom saját testsúlyos funkcionális edzésekkel. Ezzel az edzésmódszerrel arányos izomzatra, jó állóképességre és jó alakra tehet szert aki beépíti az életébe a rendszeres edzéseket. Fő profilom a BODYROPE hevederes edzés, de mellette köredzéseket is tartok ami változatos gyakorlatokra épül.
BODYROPE edzőheveder rendkívül sokoldalú, hiszen egyszerre lehet vele fejleszteni erőt, hajlékonyságot, állóképességet és mozgáskoordinációt, a törzsizomzat folyamatos feszülése mellett. 
Kiválóan alkalmas alakformálásra, szálkásításra és zsírégetéshez is tökéletes. 
Legnagyobb előnye, hogy magad szabályozhatod a gyakorlatokat és az edzés intenzitását a saját edzettségi állapotodnak és súlyodnak megfelelően.
Mivel gravitációval szemben, a saját súlyoddal dolgozol, így kíméli az izületeket és a terhelés személyre szabott, éppen ezért kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánlott.
A BODYROPE előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára.
Gyógytornára és sportsérülések után is használható, hiszen segít az izomzat, ízületek regenerálódásában, rehabilitációjában.

 

Anda Boglárka
logopédus

Anda Boglárka vagyok, 4 éve végeztem az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karán gyógypedagógus-logopédus szakán. Úgy vélem a sikeres élethez hatékony verbális kommunikációra van szükség. Akik beszédükben nehézséggel küzdenek , nehezebben fejezik ki magukat, emiatt az élet különböző területein hátrányt szenvednek. Ezért tartom kiemelt fontosságúnak a beszéd-, hang-, nyelv- és kommunikációs zavarokban szenvedő gyermekek kommunikációs problémáiknak mielőbbi felismerését és korrekcióját. Logopédiai terápiában részesítettem pösze, megkésett beszédfejlődésű, nyelvi zavarral küzdő gyerekeket, valamint részt vettem diszlexia prevenció, reedukációban is.
Logopédiai tevékenységeim:
-          megkésett beszédfejlődés
-          pöszeterápia
-          orrhangzós beszéd
-          nyelésterápia (nyelvlökéses nyelés)
-          írás, olvasás zavarai (diszlexia, diszgráfia), részképességzavarok

 

Fóra Andrea
jógamester

2006 májusában kezdtem jógázni. Új izgalmas, misztikus világba csöppentem, éreztem, hogy jó helyen vagyok. A jógázás első „mellékhatását” fizikai szinten érzékeltem. Az irodai ülőmunka következtében kialakult nyak, hát, és derékpanaszaim megszűntek. Később felismertem, hogy a jóga által közelebb kerülök önmagamhoz és az önismeret ösvényén haladva testi-lelki-szellemi harmónia vesz körül. Felerősödött bennem a vágy, hogy a jóga Indiából származó több ezer éves hagyományát, filozófiai hátterét megismerjem és ezt a tudást megosszam mindenkivel, aki nyitott erre. 2015 nyarán végeztem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola jógamester szakán.
Szeretettel várlak óráimon, melyen a tradicionális hatha-jóga teljes rendszerével ismertetlek meg. A testgyakorlatok (ászanák), a légzőgyakorlatok, a relaxációs és meditációs technikák a testet fiatalom tartják, megőrzik a lelki egyensúlyt, a harmónia által. Ez a szellemi és lelki tudomány megtanít elemző módon szemlélni önmagunkat és a környezetünket.

 

Vágóné Budai Klára

Vágóné Budai Klára Pedagógiai Szakpszichológus vagyok. Három gyermekem van.
Pedagógiai szakszolgálatban (nevelési tanácsadó) dolgozom pszichológusként. Egyéni terápiák mellett csoportterápiás foglalkozásokat is tartok (többek között szorongó, és dadogó gyermekek részére).
Munkám során játék- és művészetterápiás, valamint kognitív terápiás elemeket is alkalmazok.
Terápiás célom, hogy a gyermekeket a lelki egészség irányába tereljem, hogy képesek legyenek megküzdeni az őket érő- és megérintő eseményekkel, önbizalmuk erősödjön, magatartásuk kiegyensúlyozottabbá váljon.