fejlec fooldal

kockakBaba-Mama foglalkozásokkockak

Baby Club és Jazz Mataz angol klub a legkisebbeknek

A Baby Club és Jazz Mataz foglalkozásokon a gyerekek szülővel vagy nagyszülővel vesznek részt. A foglalkozásokon az anyanyelvük elsajátításához hasonló módon tanulják az angol nyelvet. Ez a korosztály a legfogékonyabb az idegen nyelvek elsajátítására, hiszen még bármilyen hangkészletet képesek aktiválni, így akcentus nélkül lesznek képesek majd beszélni. A foglalkozásokon dalokat, mondókákat tanulunk, amelyeket mozgással, játékkal teszünk érthetőbbé. A korosztályuknak megfelelő játékok egyéb képességeiket is fejlesztik.
A foglalkozások 30 percesek, a foglalkozások előtt és után pedig  segítséget nyújtunk a szülőknek abban, hogyan tudnak otthon is foglalkozni a gyermekekkel.

A csoport létszám: 4 - 8 fő.

ár:
- Baby club 3X10 alkalom: 3x14 000 Ft
egyösszegű befizetésnél: 10%kedvezmény
- Jazz Mataz 30 alkalom: 30x 1400 Ft
egyösszegű befizetésnél: 10% kedvezmény
- testvérkedvezmény: 10% kedvezmény

jelentkezés: csopikejatektar@gmail.com vagy Androsits Anna: 0620/401-3101

időpontok:
Baby Club 6-24 hónapos gyermekeknek: csütörtök 09:30-10:00-ig
Jazz-Mataz Club 2-4 éves gyermekeknek: csütörtök 10:15-10:45-ig

Folyamatos csatlakozás lehetséges!

 

VÁRANDÓS CSOPORT - Várandós kismamák részére

A csoportban való részvételt minden esetben egy személyes konzultáció előz meg.

A biológiai fejlődés mellett az anyaméhben megkezdődik a magzat pszichés-, szociális fejlődése is (bio-pszicho-szociális elmélet). A magzat észleli, érzi, elraktározza az őt és édesanyját érő fizikai, érzelmi hatásokat, és az ezekre adott pozitív, illetve negatív reakciókat.
Célunk a leendő édesanyák szeretetkapcsolatának megalapozása születendő gyermekükkel, valamint a szülésre, és anyává válásra való ráhangolódás, pszichés felkészülés.

vezeti: Vágóné Budai Klára pszichológus

időpont: péntek 10:30-11:30

ár: 1500 Ft/alkalom

 

BABA-MAMA CSOPORT  - „Egymásra hangolva” 
Anyák és csecsemőjük (0-1 év) részére.

A csoportban való részvételt minden esetben egy személyes konzultáció előz meg.

Ma már egyre elterjedtebb nézet, hogy nem kell tökéletes anyának lenni, hanem „elég jó anyává” kell válnunk (Winnicott).
Az édesanya egy tükör a gyermeke számára. A baba az összes érzékszervével érintkezik az anyával. Az anya lecsendesíti, átdolgozza a csecsemőt erő túl sok, túl erőteljes ingerhatásokat.
Foglalkozásainkon az anya-gyermek kapcsolat erősítését, egymásra hangolódást célozzuk meg, kihasználva a testi érintés, mozgás, ritmus pozitív hatásait.

vezeti: Vágóné Budai Klára pszichológus

időpont: péntek 09:00-10:00

ár: 1500 Ft/alkalom

 

Babamuzsika

Népi hangszerekkel illusztrált, zenés baba-mamás foglalkozás.Gyermekdalokkal, mondókákkal, népdalokkal, a gyermek korának megfelelő mozgásos-táncos énekekkel várja Önöket Bennő Katalin zenepedagógus.

időpont:

ár:

 

Baba-mama torna

A torna magában foglal egy babamasszázst, gátizomtornát valamint légző gyakorlatokat és közös mozgást a babával. Ajánlott 2 hónapos kortól 2 éves korig.

időpont: hétfő 09:00-11:00

ár: